Advocaat muziekrecht nodig?

CrossLink Legal

Bindu is advocaat bij CrossLink Legal in Amsterdam.

Het kantoor richt zich specifiek op de creatieve industrie en in het bijzonder op het intellectuele eigendomsrecht, muziek- en entertainment recht.

Ga voor meer informatie over het kantoor en de dienstverlening naar de website van CrossLink Legal.

Contact

Advocatenkantoor CrossLink Legal

Email: bindu.deknock@crosslinklegal.com
T: +31 (0)6 40 27 61 36
Skype: deknockb

Visiting address
CrossLink Legal
De Boelelaan 30
1083 HJ Amsterdam
The Netherlands

Helder advies

De muziekindustrie is een tricky business voor de startende muzikant/producer/DJ. Goede voorlichting en begeleiding op juridisch vlak is een essentiële voorwaarde voor iedere muziekcarrière.

Heb je vragen over muziekcontracten, over de bescherming van jouw auteurs- en naburige rechten, over endorsement deals of wil je gewoon eens van gedachten wisselen met een sparringpartner,...dat kan.

Hoe kan ik je helpen?

Adviseren over allerlei muziekcontracten.

Onderhandelen, beoordelen en opstellen van allerlei muziekcontracten, merchandisecontracten, licentie overeenkomsten, managementcontracten, live performance contracten, endorsement en sponsordeals, samenwerkingscontracten, geheimhoudingsovereenkomsten, (ghost)producerdeals.

Adviseren en procederen over intellectuele eigendomsrechten waaronder (muziek)auteursrecht, naburige rechten, merkenrecht, reclamerecht, handelsnaamrecht, portretrecht en slaafse nabootsing, oneerlijke mededinging.